У Києві судитимуть водія, який вчинив смертельну ДТП із масштабною пожежею на АЗС
У Києві судитимуть водія, який вчинив смертельну ДТП із масштабною пожежею на АЗС

У Києві судитимуть водія, який вчинив смертельну ДТП із масштабною пожежею на АЗС

У Києві судитимуть водія, який вчинив смертельну ДТП із масштабною пожежею на АЗС - Фото 1

Влітку минулого року, 21-річний водій іномарки рухаючись по Броварському проспекту здійснив зіткнення із колонкою на автозаправній станції, у результаті сталася пожежа. Внаслідок аварії загинув 17-річний пасажир легковика, оператор АЗС отримав опіки, а також було знищено та пошкоджено 9 автомобілів.

Під час досудового розслідування, слідчі столичного главку поліції встановили, що 21-річний водій «Audi TT» їхав із перевищенням швидкості та маневрував на смугах дорожнього руху. Відтак, керманич виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся із паливно-заправною колонкою АЗС, у результаті чого сталася пожежа.

Внаслідок аварії, 17-річний пасажир «Audi TT» – загинув, оператор АЗС отримав опіки, а також було знищено та пошкоджено 9 автомобілів.

У Києві судитимуть водія, який вчинив смертельну ДТП із масштабною пожежею на АЗС - Фото 2

Тоді, правоохоронці повідомили водію про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

У Києві судитимуть водія, який вчинив смертельну ДТП із масштабною пожежею на АЗС - Фото 3

Наразі, слідчі завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно 21-річного правопорушника до суду. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Источник материала
loader
loader