/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F7500206abcb504aa91ea907a1799e8b3.jpg)
Ідеальна закуска до Великодня: готуємо фаршировані крабові палички
Така закуска сподобається багатьом. Вона миттєво зникне зі святкового столу.
Крабові палички з печерицями
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 6
Приготування:
- Печериці почистьте від шкірки та наріжте пластинками вздовж. Розігрійте на пательні олію та обсмажте гриби приблизно 3 хвилини.
- Вимийте та покришіть зелену цибулю. Викладіть її на пательню, посоліть, поперчіть та обсмажте з печерицями. Потім потушкуйте на слабкому вогні ще 10 хвилин.
- Звільніть від упаковки та розкрутіть крабові палички.
- Холодну начинку з грибів загорніть у крабові палички.
- Збийте яйця з перцем і борошном.
- Знову розігрійте пательню. Занурюйте крабові палички в борошняно-яєчний кляр та смажте на пательні до золотистості, час від часу перевертаючи.

