ДТП за участі голови райдержадміністрації: що відомо про Майбоженка
ДТП за участі голови райдержадміністрації: що відомо про Майбоженка

ДТП за участі голови райдержадміністрації: що відомо про Майбоженка

26 квітня голова Броварської районної державної адміністрації Володимир Майбоженко вчинив ДТП, влетівши на авто в натовп людей. Унаслідок четверо людей отримали тяжкі травми.

Що відомо про Володимира Майбоженка

Майбоженко Володимир народився 23 квітня 1965 року у Києві. Навчався на відділенні політології філософського факультету Київського національного університету ім. Т. Шевченка, після чого вступив у Національну академію державного управління при президентові України.

На політичній арені з'явився у 2006 році, відібравшись від партії «Батьківщина» до Київської обласної ради, яку очолював чотири роки, а саме з 2006 по 2010.

У 2010 році Майбоженка звільнили з посади голови Київської обласної ради і виключили з партії «Батьківщина» за «грубе порушення Статуту». ЗМІ писали про спроби рейдерського захоплення обласного осередку партії шляхом махінації з печаткою під час формування виборчих списків.

ДТП за участі голови райдержадміністрації: що відомо про Майбоженка фото 1
фото з відкритих джерел

З 2011 по 2014 був директором організаційно-розпорядчого департаменту НАК «Нафтогаз України», який очолював на той момент Юрій Бойко.

Після Революції гідності опинився в партії Укроп, від якої за підсумками місцевих виборів 2015 року повернувся до президії Київської обласної ради.

ДТП за участі голови райдержадміністрації: що відомо про Майбоженка фото 2
фото з відкритих джерел

У листопаді 2022 року Майбоженко був призначений головою Броварської районної державної адміністрації.

Перевірка на прилад Драгер на вміст алкоголю у водія показала 2,31 проміле. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження.

Серед постраждалих в ДТП за участі голови Броварської райдержадміністрації 32-річна мати з донькою 2,5 років, а також два чоловіки – 29 та 26 років. За результатами попереднього обстеження, у дитини перелом плечової кістки та підшкірна гематома потиличної ділянки голови.

У решти потерпілих: політравма, закрита черепно-мозкова травма, травми та переломи куприка, ключиці, плеча, лопатки, кістки носа, ребер, кінцівок, множинні забої та садна. Обстеження тривають.

Источник материала
loader
loader