Я до біса боюсь його, – Ф'юрі зробив шокуюче зізнання перед боєм із Усиком
Я до біса боюсь його, – Ф'юрі зробив шокуюче зізнання перед боєм із Усиком

Я до біса боюсь його, – Ф'юрі зробив шокуюче зізнання перед боєм із Усиком

Чемпіон WBC у надважкій вазі поділився очікуваннями від майбутнього бою з українським боксером. Заява Ф'юрі стала неочікуваною для шанувальників боксу.

Тайсон Ф'юрі боїться Усика

У Ф'юрі запитали, чи вважає він, що Усик вже у нього в голові і надсилає йому певний меседж. Британець відповів стверджувально і додав, що це виводить його з ладу.

"Так, я дійсно дивився на це раніше і думав про себе. Знаєш, цей хлопець повільно проникає в мою свідомість і виводить мене з ладу зсередини. Я навіть не впевнений, чи зможу нанести хоч один удар, коли настане вечір бою, тому що він так сильно мене сковує", – розповів Ф'юрі.

Також він зазначив, що Усик має хороший досвід, через що Тайсон тепер його побоюється.

Він вивчав великих і скопіював мій стиль. Тож тепер я до біса боюся. Так що тепер я до біса наляканий. Боже, вибач мені за лайку. Я справді боюся, він копіює мій стиль, як і все, що я роблю: розмови, образи на пресконференціях, одягаюся, як різні персонажі з фільмів Marvel. Мені просто не терпиться побачити, що він приготував для цього бою. Я насправді стаю його великим фанатом,
– додав британець.

Раніше Ф'юрі розкидався заявми про свою перемогу. Слова про побоювання Усика прозвучали з вуст британця вперше.

Нагадаємо, що поєдинок між Усиком та Ф'юрі мав відбутись 17 лютого, але його перенесли через травму Тайсона. Він розсік брову під час тренування.

Теги по теме
Бокс Александр Усик
Источник материала
loader
loader