Україні бракує лише ППО, літаків, артилерії та справедливості – Зеленський
Україні бракує лише ППО, літаків, артилерії та справедливості – Зеленський

Україні бракує лише ППО, літаків, артилерії та справедливості – Зеленський

Україна здатна захищати себе, але для цього їй потрібні відповідні інструменти, які є у світу – це системи ППО, бойові літаки та артилерія.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час онлайн-виступу на Дельфійському економічному форумі 9 квітня.

Зеленський назвав чотири речі, необхідні для захисту України

– Україна не просить надто багато. Нам потрібні системи ППО та бойові літаки, які можуть захистити наші міста від російського терору. Кілька десятків систем та достатня кількість сучасних винищувачів – і взагалі не буде проблеми російської авіації та бомб, – наголосив глава держави.

Також, за його словами, Україні потрібна артилерія, щоб відсувати фронт і повертати нормальне життя на окуповану Росією землю.

Зараз дивляться

– І нам потрібна справедливість – такий тиск на РФ, який не дасть Путіну змоги збільшувати його воєнний потенціал: щораз більші санкції проти Росії, конфіскація путінських активів і нуль толерантності до російської дезінформації, – сказав президент.

Він зауважив, що ці речі залежить тільки від політичної волі партнерів України.

– Путін може заповнювати своєю агресією лише дефіцит рішень світу. Дефіцит, який надто затягується. Можна перемогти в цій війні. Але не дефіцитами здобувається перемога, – підсумував Зеленський.

Днями в інтерв’ю Politico президент Володимир Зеленський запевнив, що але це також залежить від того, чи виконають союзники зобов’язання щодо постачання озброєння.

Теги по теме
Владимир Зеленский Офис Президента
Источник материала
loader
loader