У Криму лунають вибухи
У Криму лунають вибухи

У Криму лунають вибухи

Сьогодні, 1 березня, у тимчасово окупованому Севастополі оголошено повітряну тривогу, під час якої пролунали вибухи. Про це повідомляє місцевий телеграм-канал «Кримський вітер».

У мережі повідомили про близько п'ять вибухів у районі Севастополя. Згодом з'явилася інформація, що російська ППО стріляє біля села Воробево Сакського району, також неподалік Євпаторії. Інформацію підтвердив так званий губернатор Развожаєв. Він повідомив, що у місті працює ППО. 

Триває 737-ма доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 83 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 3 ракетних та 91 авіаційних удари, здійснив 142 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені та загиблі серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, церква а також інші об’єкти цивільної інфраструктури.

Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши БпЛА типу Shahed-136/131. Інформація, щодо даної атаки уточнюється.

Источник материала
loader
loader