ЗСУ уразили командний пункт росіян біля Севастополя
ЗСУ уразили командний пункт росіян біля Севастополя

ЗСУ уразили командний пункт росіян біля Севастополя

У Криму по обіді зазвучав сигнал повітряної тривоги. О 15:25 окупаційна влада перекрила рух автотранспорту по Кримському мосту. Також було зупинено рух наземного і морського громадського транспорту в Севастополі. 

Про  два "прильоти" з посиланням на підписників повідомив канал "Кримський вітер".

Згідно з ним, удари припали на район Севастопольської бухти. Вибухи звучали також у Євпаторії — у місці прильоту спалахнула пожежа.

Гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв написав, що в районі внутрішнього рейду і Північної бухти використовують дим для маскування — запах неприємний, але нібито безпечний. 

Близько 16 години він повідомив, що на Крим  здійснюється масована атака "укронацистів". 

"За попередньою інформацією, вже збито кілька повітряних цілей. Усі служби приведені в бойову готовність. Наразі рятувальна служба Севастополя не фіксує пошкоджень інфраструктури", — написав Развожаєв, і нагадав не фіксувати роботу російського ППО. 

У наступному повідомленні Развожаєв уже заявив про постраждалих.

оловне, не перебувати на відкритому просторі. У випадку з протиповітряною обороною головну небезпеку становлять осколки. Військові працюють над знищенням великої кількості різних повітряних цілей. На Глухова уламок влучив в будинок. Попередньо один потерпілий", — написав так званий губернатор. 

Він також уточнив, що частина уламків від повітряних цілей впала в районі вулиці Мостової, на північній стороні, в районі Монастирського шосе та Федюхіних висот. На місце події виїхали рятувальні служби.

Тим часом Міноборони рф прозвітувало про відбиття "терористичної атаки" і 10 збитих ракет над Кримом.

Але паблік "Кримський вітер", якому місцеві проукраїнські жителі надсилають інформацію з місць подій, зазначає, що одну українську ракету начебто збили, а друга влучила у військову частину (блокпост зв'язку) в Юхариній Балці в Севастополі. "Зараз туди виїхали карети швидкої допомоги та пожежники, повідомляють наші підписники", — зазначив ресурс. 

Також там додали, що дуже багато машин швидкої допомоги викликали до села Уютне Сакського району. Саме там розташовуються військова частина сил ППО, інформує "Кримський вітер".

Теги по теме
Крым
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader