На Харківщині встановлять 65 модульних укриттів
На Харківщині встановлять 65 модульних укриттів

На Харківщині встановлять 65 модульних укриттів


Мережа об’єктів буде розміщена біля багатоповерхівок, автовокзалів, ринків, торгових центрів, ЦПАУ та інших місцях скупчення людей.

У Харківській області планують встановити 65 модульних укриттів у стратегічно важливих місцях, з яких 11 вже є. Про це у суботу, 9 грудня, голова ОВА Олег Синєгубов.

“Всього плануємо встановити 65 модульних укриттів на території Богодухівського, Ізюмського, Куп’янського та Харківського районів. 11 вже встановили”, – зазначив Синєгубов.

Він розповів, що мережа об’єктів буде розміщена біля багатоповерхівок, автовокзалів, ринків, торгових центрів, ЦПАУ та інших місцях скупчення людей.

За словами Синєгубова, вартість кожної споруди – 1,9 млн грн. На 70% проєкт фінансується з місцевих бюджетів, ще 30% – участь обласного бюджету у рамках Програми територіальної оборони Харківської області на 2022-2023 роки.

Раніше повідомлялося, що за попередню добу війська РФ з мінометів і артилерії обстріляли 17 населених пунктів Харківщини, ще чотири селища були атаковані з авіації.

Перед цим армія РФ обстріляла село Подоли у Куп’янському районі на Харківщині. Двоє людей поранено.



Теги по теме
Харьков Харьковская область
Источник материала
loader