Повна цистерна цигарок: прикордонники затримали контрабандиста — відео
Повна цистерна цигарок: прикордонники затримали контрабандиста — відео

Повна цистерна цигарок: прикордонники затримали контрабандиста — відео

Прикордонники Чернівецького загону запобігли переміщенню великої партії контрабандних сигарет у пункті пропуску "Красноїльськ". Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби.

За даними пресслужби, автоцистерна у якій ховали сигарети, прибула на прикордонно-митне оформлення вночі. У товаросупровідних документах, які надав на контроль водій – значилося, що він прямує на виїзд з України з порожньою цистерною.

Прикордонники мали інформацію про можливе незаконне переміщення тютюнових виробів. Водію запропонували перемістити автомобіль до місця поглибленого огляду за допомогою скануючого пристрою.

Зазначається, що чоловік почав "всіляко перешкоджати руху свого автомобіля, виривав електричні дроти та запевняв, що авто несправне"

Згодом вантажівку все ж таки оглянули у пункті пропустку "Порубне": сканування показало, що в цистерні знаходилися ящики з сигаретами. 

  • У липні правоохоронці заблокували транснаціональний канал збуту еквадорського кокаїну у Львові.
  • На початку серпня Нацполіція повідомила про перекриття міжнародного каналу контрабанди наркотиків, було вилучено кокаїн на близько пів мільйона доларів США.
  • У серпні СБУ повідомила про затримання наркоторговців у Київській області, у яких вилучено рекордні за останні роки 20 тонн "товару".

Теги по теме
Черновцы контрабанда
Источник материала
loader
loader