Rockstar офіційно анонсувала Grand Theft Auto VI
Rockstar офіційно анонсувала Grand Theft Auto VI

Rockstar офіційно анонсувала Grand Theft Auto VI

Журналіст Bloomberg Джейсон Шрайєр (Jason Schreier) вкотре підтвердив свій статус інсайдера, якому можна довіряти. Трохи раніше у своїй статті для видання він написав, що Rockstar планує представити наступну частину серії кримінальних бойовиків Grand Theft Auto до 10 листопада включно. Так воно й виявилося – студія розмістила у себе в соціальних мережах офіційний анонс.

Ми дуже раді повідомити вам, що на початку грудня випустимо перший трейлер наступної гри Grand Theft Auto. Ми з нетерпінням чекаємо наступних кількох років, протягом яких ми ділитисямемо всіма напрацюваннями з вами» , - написав Сем Хаузер (Sam Houser), співзасновник і президент компанії Rockstar Games, у своєму офіційному зверненні до фанатів.

Як повідомляє Bloomberg, події Grand Theft Auto VI розгорнуться у вигаданій версії Майамі, а головними героями гри стануть чоловік та жінка. Ця ж інформація раніше підтверджувалася у масштабних витоках.

Реліз шостий Grand Theft Auto має відбутися у період з 1 квітня 2024-го до 31 березня 2025-го. Представники Take-Two Interactive (компанія-власник Rockstar) переконані, що гра встановить «творчі орієнтири для серії, індустрії та всього розважального сегменту».

Источник материала
loader
loader