На Закарпатті 14-річний хлопець жорстоко побив однолітка, інші знімали це на відео
На Закарпатті 14-річний хлопець жорстоко побив однолітка, інші знімали це на відео

На Закарпатті 14-річний хлопець жорстоко побив однолітка, інші знімали це на відео

Відео побиття знімали також ще декілька підлітків, які були присутні під час інциденту. Поліція відкрила кримінальну справу.

Що відомо про бійку на Закарпатті

В ході моніторингу мережі інтернет співробітники поліції виявили опублікований відеозапис на якому неповнолітній хлопець наносить тілесні ушкодження іншому. Ще кілька підлітків стоять поряд та фільмують це на мобільні телефони,
– розповіли у поліції.

У Рахівському районному відділі поліції швидко встановили особи всіх учасників інциденту. Виявилось, що:

  • нападником є 14-річний мешканець села Ділове Рахівського району;
  • бив він свого також 14-річного односельця.

Правоохоронці доправили нападника разом з батьками у відділок поліції для проведення слідчих дій та внесли дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань через умисні легкі тілесне ушкодження.

Неповнолітньому потерпілому правоохоронці дали направлення для проходження судово-медичної експертизи, яка встановить ступінь важкості отриманих ним тілесних ушкоджень,
– заявили правоохоронці.

Окрім того, до справи залучили ювенальну поліцію, яка працюватиме з усіма учасниками інциденту.

Останні інциденти з дітьми

  • Дніпропетровська обласна прокуратура повідомила про підозру мешканцю Дніпра, який роками ґвалтував власну доньку. Він почав знущатись з дитини у 10 років й це тривало декілька років. Аж доки дівчинка не розповіла про це у районному центрі соціально-психологічної реабілітації.
  • У Івано-Франківській області іномарка, за кермом якої був правоохоронець, на смерть збила неповнолітнього пішохода. Хлопцю було всього 16 років. Відомо, що керував автомобілем тверезий поліцейський, який у момент трагедії був поза службою.
  • У Києві 19 вересня з вікна лікарні випав 4-річний хлопчик. Відомо, що дитина лікувалась в інфекційно-діагностичному відділенні. Трагедія трапилась, коли батько в палаті залишив малюка без нагляду. Тоді хлопчик сперся на москітну сітку та випав з вікна. На щастя, малюк вижив, хоч і зазнав численних важких травм.
Теги по теме
полиция Дети и несовершеннолетние
Источник материала
loader
loader