Суд продовжив цілодобовий домашній арешт митрополиту УПЦ МП Павлу
Суд продовжив цілодобовий домашній арешт митрополиту УПЦ МП Павлу

Суд продовжив цілодобовий домашній арешт митрополиту УПЦ МП Павлу

КИЇВ. 30 червня. УНН. Солом’янський районний суд Києва продовж цілодобовий домашній арешт колишньому настоятелю Києво-Печерської Лаври (московського патріархату) Павлу (Петру Лебідю) до 31 серпня. Про це журналісту УНН повідомили в Офісі Генпрокурора.

Цитата

«Солом'янський районний суд Києва задовольнив клопотання прокурора та ухвалив рішення про продовження запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту до 31 серпня 2023 року», - повідомили в ОГП.

Доповнення

Раніше УНН повідомляв, що інформація про те, що колишньому настоятелю Києво-Печерської Лаври (московського патріархату) Павлу (Петру Лебідю) не продовжили запобіжний захід  не відповідає дійсності.

Строк дії цілодобового домашнього арешту закінчувався 1 липня.

Нагадаємо

Служба безпеки України 1 квітня повідомила про підозру колишньому настоятелю Києво-Печерської Лаври, митрополиту УПЦ МП Павлу. 

Йому інкримінували 1 ст. 161 Кримінального кодексу України (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань) та ч. 1 ст. 436-2 (виправдовування, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників).

Теги по теме
УПЦ МП
Источник материала
loader
loader