Нардеп Забродський складає мандат: отримав нову посаду
Нардеп Забродський складає мандат: отримав нову посаду

Нардеп Забродський складає мандат: отримав нову посаду

У "Євросолідарності" повідомили, що народний обранець отримав високу посаду в ЗСУ.

Нардеп від фракції "Європейскої солідарності" Михайло Забродський складає мандат – відповідний проєкт постанови зареєстровано у Верховній Раді.

Про це свідчать дані на сайті парламенту, а також опублікована в Мережі нардепом Ярославом Юрчишиним інформація.

"Михайло Забродський, народний депутат від Європейської солідарності, складає мандат. Генерал Забродський вже давно допомагає Генеральному штабу, особисто Валерій Залужному. Тож, так виглядає, обрав можливість сконцентруватися на цій ділянці", – припустив Юрчишин.

Водночас на сайті "Євросолідарності" з'явилася заява політсили, в якій однопартійці Забродського вітають його з призначенням "на високу посаду в керівництві ЗСУ".

"Тепер настав момент, коли він має повною мірою зосередитися на службі, посилити стратегічний потенціал ЗСУ і сприяти разом з Валерієм Залужним та іншими воєначальниками успіху вирішального контрнаступу на русню. На фронті він зараз дійсно куди потрібніший", – йдеться в заяві "ЄС".

Фото: Телеграм-канал Ярослава Юрчишина / ©
Фото: Телеграм-канал Ярослава Юрчишина

Нагадаємо, наприкінці лютого Рада позбавила мандатів одразу трьох нардепів від ОПЗЖ: Наталію Королевську, її чоловіка Юрія Солода, а також Олега Волошина.

Що відомо про Михайла Забродського

Нардеп 9 скликання від "Євросолідарності" водночас має звання генерал-лейтенанта ЗСУ та героя України. Забродський у період від 2015 до 2019 років був командувачем Десантно-штурмових військ, першим заступником керівника aнтитерористичного центру при СБУ і керівником АТО на території Донецької та Луганської областей (2017 року).

Читайте також:

  • Новини України
  • Війна в Україні
  • Новини України: відео

У США зробили обурливу заяву щодо України: Сі Цзіньпін їде до Путіна

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Источник материала
loader
loader