Бельгія надасть Україні військові вантажівки Volvo
Бельгія надасть Україні військові вантажівки Volvo

Бельгія надасть Україні військові вантажівки Volvo

КИЇВ. 17 березня. УНН. Бельгія відправить 240 армійських вантажівок Volvo до України, передає УНН з посиланням на De Standaard.

Деталі

Volvo Cargo, Volvo Shelter, Volvo Fassi та Volvo Manumat. Все сімейство вантажівок Volvo належить бельгійській армії, всього у країни їх налічується 400 одиниць. Такі нові наземні автомобілі поставлятимуться, починаючи з цього року, до України.

Вантажівки перебувають в експлуатації з початку 1990-х років. Саме за кілька місяців до рішення поставляти вантажівки було розпочато велику перевірку та реконструкцію.

У Міноборони Бельгії говорять, що 240 машин, які зараз прямують до української армії, перебувають у робочому та справному стані.

Міністр оборони Бельгії Людивін Дедондер каже, що кожен український запит перевіряється на його можливість здійснення в обороні та бельгійській промисловості.

«Я підтвердив у середу в Контактній групі з оборони України, що наша країна надає всю можливу підтримку і продовжуватиме це робити», - зазначив Дедондер

Доповнення

Також міністр зазначив, що окрім доставки вантажівок, для навчання українських солдатів прямує також 100 бельгійських інструкторів.

Теги по теме
помощь Бельгия
Источник материала
loader
loader