У Польщі сталась моторошна ДТП з українцями: п'ятьох людей госпіталізували
У Польщі сталась моторошна ДТП з українцями: п'ятьох людей госпіталізували

У Польщі сталась моторошна ДТП з українцями: п'ятьох людей госпіталізували

Відомо, що аварія сталася близько 4 ранку на трасі A4 в районі села Заблотце Ярославського повіту. Мікроавтобуси з українцями рухались до пункту пропуску "Корчова – Краківець".

Що відомо про наслідки ДТП

Попередньо, водій Renault Master врізався ззаду у Mercedes Sprinter, якого відкинуло на обмежувальні бар'єри. Внаслідок зіткнення Mercedes перекинувся набік.

Речниця польської поліції повідомила, що п'ятьох пасажирок з обох транспортних засобів госпіталізували. На щастя, загрози для їхнього життя немає.

У Польщі сталася ДТП з українцями / Фото Воєводська станція швидкої допомоги в Перемишлі

Усі 12 пасажирів обох мікроавтобусів є громадянами України. Серед них є дитина. Поліція встановила, що обидва водії були тверезими, причини аварії продовжують з'ясовувати.

Варто додати, що останніми днями у Польщі фіксують погіршення погодних умов та прогнозують ожеледицю на дорогах.

Українець влаштував ДТП у Польщі: що відомо

  • У Польщі у ніч на 26 лютогоп'яний українець влаштував ДТП в Ожаруві-Мазовецькому. Чоловік перебував за кермом Volkswagen. У певний момент він вилетів на залізничну колію, а тоді вибіг з машини. Це й врятувало горе-водію життя.
  • Біди вдалося уникнути й через те, що потяг їхав на невеликій швидкості, тому внаслідок зіткнення ніхто не постраждав. Щоправда, усіх пасажирів, а це близько 140 осіб, довелося евакуювати та свою подорож вони продовжили іншим транспортом.
  • Горе-водія затримали. У нього в крові виявили 1,5 проміле алкоголю. Свідки розповіли, що чоловік ледве тримався на ногах.
  • Людям нагадують, що необхідно дотримуватися правил безпеки. Вони рятують життя та здоров'я.
Источник материала
loader
loader