Генерал-лейтенант Наєв перевірив підрозділи на Волинському напрямку поблизу білорусі
Генерал-лейтенант Наєв перевірив підрозділи на Волинському напрямку поблизу білорусі

Генерал-лейтенант Наєв перевірив підрозділи на Волинському напрямку поблизу білорусі

КИЇВ. 13 січня. УНН. Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив готовність підрозділів, які боронять Волинський напрямок, щодо охорони та оборони важливого державного об’єкта критичної інфраструктури під час проведення навчань з бойової підготовки. Про це повідомляє УНН з посиланням на Командування Об'єднаних Сил ЗС України.

Цитата

«Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв під час проведення навчань з бойової підготовки перевірив готовність підрозділів, які боронять Волинський напрямок, щодо охорони та оборони важливого державного об’єкта критичної інфраструктури», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що метою даних навчань є відпрацювання координації та ефективної взаємодії між підрозділами ЗСУ, Національної гвардії, Служби безпеки, Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За словами Наєва, відповідні підрозділи Сил оборони діяли злагоджено та показали високий рівень навченості й взаємодії.

Як зазначив генерал-лейтенант, вже зараз намічені практичні кроки щодо покращення навченості особового складу.

Відповідно, заходи будуть продовжуватися і надалі задля того, щоби довести дії особового складу до автоматизму.

«Командири мають бути чітко обізнаними в обстановці та приймати адекватні рішення. Це дуже слушно і дуже корисно для спільних дій всіх підрозділів, які входять до складу Сектору безпеки та оборони», – наголосив командувач.

Доповнення

Служба безпеки України повідомила, що провела військові тренування поблизу білорусі, під час якого відпрацювали затримання ворожої ДРГ на енергооб’єкті.

Теги по теме
Россия война Беларусь
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader