Британська розвідка розповіла про роль вдв росії на фронті
Британська розвідка розповіла про роль вдв росії на фронті

Британська розвідка розповіла про роль вдв росії на фронті

КИЇВ. 12 січня. УНН. З початку січня росія майже напевно виділила частину 76-ї дивізії вдв для посилення лінії фронту в районі Кремінної. Про це повідомляється у новому зведенні Міноборони Великої Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Цитата

"Останні дві доби тривають запеклі бої як у районі міста Соледар Донецької області, так і на підступах до Кремінної Луганської області. З початку січня 2023 року росія майже напевно виділила частини 76-ї гвардійської повітряно-десантної дивізії вдв для посилення лінії фронту в районі Кремінної після оцінки того, що цей сектор був значно вразливий", - ідеться у зведенні МО Британії.

Як повідомляється, "до листопада 2022 року росія задіяла майже всі вдв, які розгорталися, як війська довготривалого утримання вздовж лінії фронту в районі Херсона".

"Наразі передислоковані на Донбас і південь України командири, ймовірно, намагаються використовувати вдв більше відповідно до їх передбачуваної доктринальної ролі стосовно елітних сил швидкого реагування", - вказують у британській розвідці.

Доповнення

Британська розвідка назвала найближче оперативне завдання росії.

Теги по теме
Россия война
Источник материала
loader