Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти компанії Royal Pay Europe
Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти компанії Royal Pay Europe

Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти компанії Royal Pay Europe

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО від 12 січня 2023 року про запровадження економічних санкцій стосовно юридичної особи – ТОВ «Роял Пей Юроп» (SIA Royal Pay Europe) (Латвія, м. Рига). Відповідний указ глава держави підписав у четвер, його розміщено на сайті Офісу президента.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Згідно з інформацією на сайті Royal Pay, це бренд, який об'єднує групу компаній, що надають широкий спектр послуг у сфері електронної комерції, зокрема послуги з обробки електронних платежів; ефективні комплаєнс-системи та оптимізацію фінансових рішень.

«Підтримати внесену Національним банком України пропозицію щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», – йдеться в указі.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Також зазначається, що персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) застосовують до юридичної особи ТОВ «Роял Пей Юроп» (SIA «Royal Pay Europe»). Місцезнаходження юридичної особи – Латвія, Рига.

Санкції передбачають такі заходи на п'ять років: блокування активів, запобігання виведенню капіталів за межі України, зупинка виконання економічних та фінансових зобов'язань, заборона участі у приватизації та оренді державного майна, заборона вчинення правочинів щодо цінних паперів, емітентами яких є особи, до яких застосовано санкції.

Нагадаємо, 12 січня президент України Володимир Зеленський провів зустріч зі спікером Сейму Латвійської Республіки Едвардсом Смілтенсом. Глава держави відзначив важливість політичної, оборонної та фінансової допомоги Україні з боку Латвії в умовах повномасштабної війни з Росією.

Читайте також: Ердоган обговорить з Путіним та Зеленським відкриття гуманітарного коридору
Источник материала
loader
loader