Медведєв поділився новим перлом на адресу України
Медведєв поділився новим перлом на адресу України

Медведєв поділився новим перлом на адресу України

Заступник голови ради безпеки російської федерації Дмитро Медведєв відреагував на інформацію про те, що в українському місті Тульчин Вінницької області в Україні знесли пам'ятники полководцю Олександру Суворову та поетові Олександру Пушкіну

У своєму Telegram-каналі vєдвєдєв назвав Україну Малоросією і припустив, що замість Пушкіна та Суворова пам'ятники поставлять «різноманітним гетьманам», а також похвалився своїм знанням творів письменника Михайла Булгакова.

«У Малоросії знесли пам'ятники Пушкіну та Суворову. Кому ставитимуть? Напевно, різноманітним гетьманам. Нічого не можу додати до того, що сказав з їхньої нагоди киянин Михайло Булгаков у «Білій гвардії»: «Я б вашого гетьмана, – кричав старший Турбін, – за влаштування цієї миленької України повісив би першим! …. Хто розвів цю гидоту з хвостами на головах? Гетьман…», — сказав Булгакова Медведєв.
«Київські сатаністи дісталися канонічної Української православної церкви. Шукають зв'язку із російським світом. Відбирають церковне майно. Б'ють кліриків і парафіян. Втім, переслідування УПЦ розпочалося набагато раніше. Коли якийсь Порошенко пожертвував УПЦ і мінськими угодами заради свого переобрання, що не відбулося. Втім, малоросійські президентики й раніше не відрізнялися міцністю віри. Молилися лише на бабло», — написав медмедів.

В Малороссии снесли памятники Пушкину и Суворову.
Кому ставить будут? Наверное, разнообразным гетманам.
Ничего не могу добавить к тому, что сказал по их поводу киевлянин Михаил Булгаков в «Белой гвардии»:

«Я б вашего гетмана, – кричал старший Турбин, – за устройство этой миленькой Украины повесил бы первым!
Хай живе вильна Украина вид Киева до Берлина! Полгода он издевался над русскими офицерами, издевался над всеми нами. Кто запретил формирование русской армии? Гетман. Кто терроризировал русское население этим гнусным языком, которого и на свете не существует? Гетман. Кто развёл эту мразь с хвостами на головах? Гетман…»
Источник материала
loader
loader