Ukraine.ua та Ffface.me запустили флешмоб на підтримку України
Ukraine.ua та Ffface.me запустили флешмоб на підтримку України

Ukraine.ua та Ffface.me запустили флешмоб на підтримку України

Офіційна інстаграм-сторінка @ukraine.ua — проєкт Міністерства закордонних справ, та студія Ffface.me, яка створює фільтри для соцмереж, запустили спільний флешмоб #inlovewithU. Відтепер можна скористатися новою інстаграм-маскою і розповісти про свою любов до України, та чим вона захоплює і надихає.

Мета проєкту — відкрити іноземній аудиторії нові, інколи неочікувані грані нашої держави, а також дати можливість висловити підтримку і продемонструвати єдність. Кожен користувач соцмережі може долучитися до флешмобу і поділитися власною історією на персональній сторінці. Для цього треба використати маску та додати хештег #inlovewithU. А сторінка @ukraine.ua опублікує відповіді у себе в сторіз та створить альбом історій.

Ukraine.ua та Ffface.me запустили флешмоб на підтримку України (фото 1)

До флешмобу вже долучилися іноземні блогери, які закохалися в Україну з першого візиту, а також всесвітньо відомі українські знаменитості.

Ukraine.ua — цифровий проєкт, який розповідає іноземцям про Україну. До нього входять сайт Ukraine.ua та сторінки у соцмережах Instagram, Facebook i Spotify. Наразі портал охоплює відвідувачів із понад 200 країн, а на сторінки соцмереж сумарно підписано понад 180 тисяч фоловерів.

Читайте також: 

Украинская художница создала иллюстрации о жизни в страхе войны для нью-йоркского музея MOMA.

Источник материала
loader
loader