Ріанна прокоментувала свій стиль під час вагітності
Ріанна прокоментувала свій стиль під час вагітності

Ріанна прокоментувала свій стиль під час вагітності

Ріанна не збирається носити одяг для вагітних. На заході свого б'юті-бренду Fenty у Лос-Анджелесі співачка відповіла на питання щодо свого стилю.

“Мені подобається не турбуватися про те, щоб прикривати живіт, — сказала співачка журналу People. — Інколи я почуваюся трохи пишною, але мені все одно. Це ж дитина!”. За словами Ріанни залишатися вірною своєму стилю під час вагітності “весело”, але заразом непросто.

“Зараз, будучи вагітною, я часто просто хочу лежати на дивані весь день. Але як тільки я наношу трохи макіяжу й помади, відчуваю трансформацію”, — каже Ріанна.

Ріанна прокоментувала свій стиль під час вагітності (спойлер: ні, їй не холодно) (фото 1)

Одяг додає їй упевненості. “Коли ти маєш гарний вигляд, ти й почуваєшся добре, — продовжує співачка. — Я вже давно це чула, але це правда. Це допомагає піднятися з дивану і змушує почуватися як bad bitch”.

Ріанна очікує дитину від бойфренда A$AP Rocky. Про вагітність стало відомо на початку лютого, коли співачка анонсувала новини у вінтажному пуховику Chanel. З тих пір Рірі носила відверті речі, які оголяли її живіт. За це співачку не раз критикували, зважаючи на холодний клімат Нью-Йорка, де вона ходила у літніх речах. Відтепер вона це робить у теплому Лос-Анджелесі на радість схвильованим фанатам.

Дивіться також:

Почему беременная Рианна носит открытую одежду в зимнем Нью-Йорке?

Рианна остается верна винтажу 2000-х. Взгляните на еще один образ певицы.

ріанна
вагітність
Теги по теме
беременность
Источник материала
loader
loader