Чоловік 40 років будував будинок зі сміття
Чоловік 40 років будував будинок зі сміття

Чоловік 40 років будував будинок зі сміття

Американський художник Річард Делбрідж витратив 40 років на будівництво будинку зі сміття.Незвичайна будівля розташована у штаті Оклахома. Вона прикрашена мозаїкою і фігурами з відходів, повідомляє The Mirror.

Власник розповів, що ідея побудувати житло зі сміття з'явилася в 1970-х роках. Його надихнули будинки корінних американців в Нью-Мексико.

Десятиліттями Делбрідж збирав сміття, яке залишали після себе туристи, підбирав різні дрібниці з узбіч доріг. "Викинуті іграшки виглядали такими нещасними, тому я вбудував їх у свій будинок", - поділився художник.

Під час будівництва чоловік використовував алюмінієві пляшки і старі цеглини. Спочатку спроектував будівлю з їдальнею і спальнею на другому поверсі. З часом додав ванну, другу спальню, оранжерею і третій поверх з пожежним шестом, що проходить через весь будинок.

В будинку Річард встановив екологічно чисті інженерні системи - компостний туалет і спеціальні басейни для збору дощової води.В австралійському місті Мельбурн закінчили незвичайний будинок. Його фасад зробили із гофрованих металевих панелей, який розробила студія Tandem. Її спеціалізацією є вирішення складних дизайнерських проблем і розробка оригінальних фасадів.Цей зігнутий і стіни виглядають хвилястими із закругленими кутами. Це допомагає йому ще більше виділятися і випромінювати легкість складеного полотна.

Источник материала
loader
loader