"Шахтар" підсилився нападником "Аяксу"
"Шахтар" підсилився нападником "Аяксу"

"Шахтар" підсилився нападником "Аяксу"

КИЇВ. 18 червня. УНН. Донецький "Шахтар" оголосив про другий трансфер цього літа. До клубу приєднався нападник Лассіна Траоре. Про це інформує прес-центр "гірників", передає УНН.

Що відомо

Клуб підписав з футболістом п'ятирічний контракт. Про інші угоди трансферу інформація відсутня, проте за даними ресурсу "Transfermarkt" за 20-річного форварда "Шахтар" виклав 8 мн євро.

Цитата

"Шахтар" – великий клуб з відмінним наставником з Італії. Це стало основною причиною мого рішення приїхати сюди. Я радий знаходитися тут й зроблю все можливе для цього клубу, захищаючи його кольори. Щасливий почати виступати за "Шахтар", - розповів Траоре.

Деталі

Перший буркінієць в історії "Шахтаря" починав кар'єру в клубі "Рахімо". У 16-річному віці став футболістом "Аякса" з Кейптауна та вперше зіграв за національну збірну своєї країни. У травні 2019-го дебютував в Ередівізії за амстердамський "Аякс". За три сезони в Нідерландах провів за першу команду у всіх турнірах 31 матч, забив 12 м'ячів.

У сезоні-2020/21 Траоре забив 7 м'ячів у 12 поєдинках чемпіонату Нідерландів. Також Лассіна відкрив рахунок голам у Лізі чемпіонів, розписавшись у воротах "Аталанти" (зіграв у 5 матчах групового етапу).

Що передувало цьому

"Шахтар" оголосив про перший трансфер при Де Дзербі. 

Теги по теме
футбол Спорт
Источник материала
loader
loader