"Нехай відпрацьовує" – Арахамія розповів про покарання для Тищенка за гучну вечірку в ресторані
"Нехай відпрацьовує" – Арахамія розповів про покарання для Тищенка за гучну вечірку в ресторані

"Нехай відпрацьовує" – Арахамія розповів про покарання для Тищенка за гучну вечірку в ресторані

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія коментуючи скандали із нардепами Миколою Тищенком та Євгеном Шевченком, заявив, що його колеги мають бути покарані. Дії зазначених нардепів обговорять назасіданні фракції.

Про це Арахамія заявив в ефірі одного з українських телеканалів.

Так, коментуючи вчинок Тищенка, який під час локдауну влаштував гучну вечірку до дня народження дружини, Арахамія зазначив, що "цього не можна робити". І на його думку,  Микола Тищенко повинен взяти на себе максимальне покарання, передбачене законом, за порушення карантину.

"Треба, щоб він добровільно, щоб не навантажувати систему покарань, взяв на себе максимальне покарання, передбачене законом, і заплатив до бюджету. Далі - щоб він пішов і на таку ж суму покарання, або вдвічі більше, купив дрони, поїхав на фронт і вручив хлопцям. Нехай відпрацьовує. Тому що, мені здається, таким чином, як він робить, а потім ще в "Фейсбуці" відмазки пише - такого не повинно бути", - висловився нардеп.

Щодо нардепа Шевченка, який поїхав до Білорусі до Олександра Лукашенка, то зі слів Арахамії, вчинок його колеги є "неприйнятним".

"Він взяв на себе абсолютно невластиву функцію - поїхав до іншого президента. Мені взагалі цікаво, чому президент депутата прийняв? Може, він хотів показати, що його взагалі хтось сприймає, тому що це депутат від партії влади. Він почав спілкуватися з Лукашенком про геополітику, економічні відносини, план щодо Донбасу - взагалі Шевченко до цього не має жодного відношення" - додав Давид Арахамія

Нагадаємо, депутат Верховної Ради Микола Тищенко влаштував у готелі у Подільському районі Києва вечіркуу період суворого карантину. Свято влаштували  до дня народження дружини Тищенка.

Згідно з розслідуванням журналістів програми "Схеми", нардеп на порушенні суворого карантину не зупинився - для гостей заходу влаштувалимасштабний феєрверк, які в столиці заборонені на час війни на Донбасі. 

Як повідомлялося, народний депутат Євгеній Шевченко 20 квітня приїхав до Мінська, де зустрівсяз Олександром Лукашенком. Політики нібито говорили про білорусько-українські відносини. Лукашенко заявив, що радий знайомству і розраховує, що ця зустріч "стане добрим сигналом і сприятиме розвитку відносин двох країн". 

Згодом перший заступник голови фракції "Слуг народу" Олександр Корнієнко заявив, що нардеп Євгеній Шевченко не був делегований на проведення перемовин з офіційними особами Білорусі, а фракція "Слуга народу" буде вимагати від нього пояснень.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Відео Новини України: члени фракції "Слуга народу" збираються обговорити скандальну поведінку Тищенка

Карати чи не карати – вирішить фракція. Обговорити скандальну поведінку нардепа Миколи Тищенка збираються на черговому засіданні "Слуг народу". Колишній шоумен і ресторатор під час жорсткого локдауну в Києві організував закриту вечірку на честь дня народження своєї дружини - Алли Барановської. Гості заходу не втрималися і виклали відео у соцмережі. На них видно, як учасники бенкету нехтують карантинними обмеженнями. Потрапив в об’єктиви камер і сам Микола. Це не перший інцидент із нехтуванням Тищенком карантину.    

Новини України: члени фракції "Слуга народу" збираються обговорити скандальну поведінку Тищенка
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader