Ще в одній області через локдаун перенесли пробне ЗНО
Ще в одній області через локдаун перенесли пробне ЗНО

Ще в одній області через локдаун перенесли пробне ЗНО

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) переносять у Миколаївській області через обмеження в роботі громадського транспорту.  Перевірятимуть свої знанняшколярі будуть 24 квітня.

Про це йдеться в повідомленні на сайті ЦОЯО.

"З огляду на припинення руху громадського транспорту, що унеможливлює доїзд зареєстрованих учасників, а також педагогічних працівників, залучених до проведення зовнішнього оцінювання, пробне ЗНО також відтерміновується і в Миколаївській області", - сказано в повідомленні.

Крім того, у Центрі нагадали, що вже через обмеженнями пробне ЗНО перенесли Києві, Чернігівській і Миколаївській областях на 24 квітня. В інших регіонах воно відбудеться за планом 10 квітня.

Наголошується, що незалежно від того, коли відбуватиметься пробне ЗНО, для його учасників буде доступна можливість завантажити тестові зошити з будь-яких навчальних предметів із переліку та пройти тестування вдома. Утім, зазначається, різнитимуться дати ознайомлення із тестовими зошитами, а також дати внесення відповідей до спеціального сервісу Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання".

Так, учасники, які проходитимуть оцінювання 10 квітня, зможуть занести свої відповіді на завдання всіх тестів пробного ЗНО до цього сервісу 10–14 квітня. Учасники з Києва, Миколаївської та Чернігівської областей, для яких тестування буде перенесено на 24 квітня, зможуть занести свої відповіді до 28 квітня (після проходження оцінювання). Результати пробного ЗНО буде розміщено в особистих кабінетах до 30 квітня.

Читайте також:

  • Коронавірус в Україні: у МОН розповіли про проведення ЗНО-2021 
  • Без довідок і у традиційному форматі: особливості проведення ЗНО-2021 в умовах карантину 
  • У МОН надали список документів, які потрібні для вступу абітурієнтамбез ID-паспорту 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Відео Новини України: у Чернігівській області та Києві змінили дати проведення пробного ЗНО

Передумали, попри запевнення двотижневої давності, що ніщо не зможе завадити провести ЗНО у призначений термін, у міністерстві освіти вирішили таки підкорегувати його розклад. Зокрема, вже перенесли пробне тестування в Чернігівській області та у столиці - з 10 на 24 квітня. Як кажуть у МОН, і учасникам, і спостерігачам важко буде діставатися до місця проведення тестування через зупинку громадського транспорту. В інших регіонах пробне оцінювання відбудеться без змін.

Новини України: у Чернігівській області та Києві змінили дати проведення пробного ЗНО
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анастасія Курило
Источник материала
loader
loader