Печерський райсуд заблокував доступ до 12 онлайн-видань
Печерський райсуд заблокував доступ до 12 онлайн-видань

Печерський райсуд заблокував доступ до 12 онлайн-видань

Печерський райсуд Києва арештував майнові права інформаційних видань "Главком", "Апостроф" та інших ЗМІ.

Відповідним рішенням 18 лютого поточного року суддя Тетяна Ільєва задовольнила клопотання представника колишнього керівника "Спецтехноекспорту" Павла Барбула, інформує "Главком". 

Зазначається, що таким чином Барбул намагається заблокувати роботу низки інформаційних видань, які висвітлювали його діяльність.

"Колишній топменеджер державного концерну, прикриваючись скандальним ухвалою Печерського районного суду, вимагає від інтернет–провайдерів і мобільних операторів закрити доступ користувачів до вказаних засобів масової інформації. Окремі провайдери і оператори вже вдались до таких дій і заблокували доступ до "Главкома" та інших ЗМІ", – пише "Главком".

"Главком" пише, що блокування відбувається попри те, що 10 березня старший слідчий Печерського управління поліції Василь Поплавський зазначив безпідставність претензій Павла Барбула, який назвав опубліковану сайтами інформацію про нього "конфіденційною". У цей же день слідчий прийняв рішення про закриття кримінальної справи в зв'язку з відсутністю складу кримінального правопорушення.

Нагадаємо, раніше відеосервіс YouTube встановив подвійне попередження на пропагандистський фільм про анексію Криму російського телеведучого Андрія Кондрашова "Крым. Путь на Родину".

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader