/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F249%2Fce50779994581ccdc63dcea5f6a4eb13.jpg)
Стали відомі результати дослідження продуктів з "Ашану", після яких львів’янин потрапив у лікарню
12 січня львів’янина, якого госпіталізували до лікарні з можливим діагнозом "ботулізм", виписали.
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області провели дослідження на наявність ботулічного токсину у продуктах з супермаркету "Ашан".
Про це повідомила пресслужба управління.
За результатами лабораторних досліджень в продукції ботулінічного токсину не виявили, за результатами мікробіологічних показників продукція відповідає нормі.
Досліджували зразки наступних продуктів:.
консерва рибна «Шпроти в олії» ТМ «Аквамарин», консерва рибна «Ризькі шпроти в олії», виробництво: Латвія; пресерва «Мідії солені в ароматизованій олії» ТМ «Водный мир».
Зі слів хворого, із всіх 8 осіб, які вживали дану продукцію, захворів тільки він.

