В офісі президента розповіли, скільки отримає бізнес у разі локдауну
В офісі президента розповіли, скільки отримає бізнес у разі локдауну

В офісі президента розповіли, скільки отримає бізнес у разі локдауну

В офісі президента озвучили суму нового пакету допомоги бізнесу / фото УНІАН Володимир Гонтар

Новий пакет допомоги вітчизняному бізнесу на випадок повторного введення в Україні жорсткого карантину передбачає виділення 12-15 млрд грн до кінця року.

Про це заявила заступник голови Офісу президента України Юлія Ковалів в ефірі передачі "Право на владу" на телеканалі "1+1" 26 листопада.

"Сьогодні президент вніс до парламенту пакет законопроектів, який стосується підтримки бізнесу на випадок, якщо буде впроваджений локдаун. Обсяг цієї підтримки до кінця року, який планується надати ФОПам і працівникам ФОПів, і безпосередньо самим підприємствам – від 12 до 15 млрд грн", - сказала вона.

За словами Ковалів, це буде вже третій пакет підтримки бізнесу з початку карантину в Україні.

Хронологія подій

  • 1 листопада Кабмін прийняв рішення про введення в країні з 14 по 30 листопада карантину вихідного дня. Він діятиме з 00:00 суботи до 00:00 понеділка.
  • Того ж дня, 11 листопада, прем'єр-міністр Денис Шмигаль пообіцяв, що Кабінет Міністрів надасть допомогу бізнесу, який може зазнати втрат від впровадження "карантину вихідного дня".
  • 16 листопада Шмигаль заявив про те, що Кабінет Міністрів зосереджений на комунікації з галузями, щоб виробити механізми компенсації втрат від введення в Україні "карантину вихідного дня".
  • 23 листопада прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про те, що план з коронавірусної підтримки бізнесу майже готовий.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Дмитро Шварц

Источник материала
loader
loader