В Аргентині оголошено триденну жалобу за Марадоною
В Аргентині оголошено триденну жалобу за Марадоною

В Аргентині оголошено триденну жалобу за Марадоною

Триденну національну жалобу оголошено в Аргентині у зв'язку зі смертю футболіста Дієго Марадони, яка сталася 25 листопада.

Про це розповіли у ТСН.Ранок26 листопада. 

"У зв'язку зі смертю Дієго Армандо Марадони президент оголошує триденну національну жалобу, починаючи від сьогодні", - йдеться в повідомленні президентської канцелярії.

Легендарному футболісту було 60 років. На початку листопада його шпиталізували з крововиливом у мозок. Марадона переніс дві операції. Його стан поліпшився, прогнози лікарів були оптимістичні.

Відео Триденна жалоба: напередодні помер легендарний футболіст Дієго Марадона

Триденна жалоба в Аргентині. Там напередодні помер Дієго Марадона. Легендарному футболісту було 60 років. На початку листопада його шпиталізували з крововиливом у мозок, він переніс дві операції, його стан поліпшився, прогнози лікарів були оптимістичні. Але напередодні футболіст потрапив у реанімацію в критичному стані, допомогти йому не змогли, він помер від зупинки серця. Марадона - чемпіон світу 1986 і один з найкращих гравців за всю історію футболу.  

Триденна жалоба: напередодні помер легендарний футболіст Дієго Марадона
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Утім, напередодні футболіст потрапив до реанімації в критичному стані. Допомогти йому не змогли. Дієго Марадона помер від зупинки серця.

Нагадаємо, Марадона - чемпіон світу 1986 року. За багатьма рейтингами, він - один з найкращих гравців за всю історію футболу. Водночас за життя набув і скандальної репутації: товаришував зі світовими диктаторами, мав проблеми з законом та наркотиками.

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader