Вибори мера Бердянська: названо переможця голосування
Вибори мера Бердянська: названо переможця голосування

Вибори мера Бердянська: названо переможця голосування

На місцевих виборах у Бердянську, де 22 листопада відбулося повторне голосування, перемогу здобув кандидат від політпартії "За майбутнє" Валерій Баранов. 

Про це свідчать результати паралельного підрахунку голосів, які оприлюднив "Бердянськ 24

За даними видання, Баранов обійшов свого суперника члена партії "ОПЗЖ" Олександра Свідла із різницею в понад 900 голосів.

"Із результатом 51,42% посаду міського голови Бердянська виборов Валерій Баранов", - йдеться у повідомленні. Олександра Свідла ж, попередньо, підтримали 48,56% виборців.

Тим часом у штабі Баранова також заявили про перемогу та оприлюднили власний попередній результат голосування, за яким у Баранова - 51,56%, а в Свідла - 48,44%.

У виданні зазначається, що Баранов із невеликим відривом лідирує на більшості виборчих дільниць, тоді як Свідло переміг у Військовому містечку, на виборчих дільницях в загальноосвітній школі №11 та в Бердянському професійному ліцеї.

Попри те, що офіційних результатів голосування ще немає, Баранова вже активно вітають із перемогою в соцмережах. Йому бажають, зокрема, "повернути Бердянську колишню славу і повести в майбутнє".

Нагадаємо, що 22 листопада другий тур місцевих виборів відбувся в 11 великих містах України -  Бердянську, Дніпрі, Дрогобичі, Львові, Миколаєві, Нікополі, Полтаві, Рівному, Слов'янську, Ужгороді, Черкасах. Вже з'явилися перші екзит-поли результатів голосування за мерів, які можна переглянути за посиланням.

Відео Вибори - фінальний раунд: як обирали собі нових мерів ще 11 міст України

Своїх очільників - з другої спроби - сьогодні обирали ще 11 міст країни. Де від боротьби за крісло мера кандидата не зупинив навіть COVID-19, де все-таки повертаються до влади любителі Росії, і чому експерти побачили в цих виборах руку політтехнологів з Рязані і Тюмені - дивіться у сюжеті.  

Вибори - фінальний раунд: як обирали собі нових мерів ще 11 міст України
ТСН. Тиждень
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Оксана Сопрович
Источник материала
loader
loader