У Запорізькій області рейсовий автобус з пасажирами влетів у трактор - є загиблий
У Запорізькій області рейсовий автобус з пасажирами влетів у трактор - є загиблий

У Запорізькій області рейсовий автобус з пасажирами влетів у трактор - є загиблий

Подія сталася 14 листопада о 17 годині.

У Запорізькій області на автошляху "Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь" сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю рейсового автобусу. В результаті аварії водій від отриманих травм загинув на місці події, а 22-річну пасажирку госпіталізовано до лікарні. Інші пасажири не постраждали.

Про це у неділю, 15 листопада, повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Так, 14 листопада о 17 годині пасажирський автобус "Мерседес" зіткнувся із трактором з плугом.

"Правоохоронці встановили, що водій пасажирського автобусу "Mercedes-Benz" 1955 року народження, в салоні якого перебувало вісім пасажирів, рухаючись по проїзній частині автодороги допустив зіткнення з колісним трактором "К-700А", який рухався попереду та приступив до виконання маневру розвороту", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, що у Херсонській області перекинувся рейсовий автобус із пасажирами. Приміська маршрутка із села Садове прямувала до Херсону. Двоє людей загинули на місці, десятеро - дістали травм.

Відео Столичний автобус втратив керування та влетів в людей на зупинці

Трагічна автопригода сталася на Видубичах у годину пік. Автобус раптом втратив керування й помчав просто на людей, які чекали на зупинці. Вже за мить з-під коліс важкої машини лунали крики постраждалих. Деталі у сюжеті. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Столичний автобус втратив керування та влетів в людей на зупинці
Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader