"Динамо" здобуло вольову перемогу над "Дніпром-1" у Києві: відео голів
"Динамо" здобуло вольову перемогу над "Дніпром-1" у Києві: відео голів

"Динамо" здобуло вольову перемогу над "Дніпром-1" у Києві: відео голів

Київське "Динамо" в рамках 8-го туру української Прем'єр-ліги обіграло "Дніпро-1". Поєдинок на столичному НСК "Олімпійський" завершився перемогою команди Мірчі Луческу - 2:1.

Спочатку зустріч мала відбутися на "Дніпро-Арені", але на прохання "біло-синіх" матч домовилися зіграти в Києві.

Підопічні Ігора Йовічевича вдало провели старт поєдинку і несподівано повели в рахунку на 21-й хвилині. Олександр Назаренко технічно прибрав Караваєва і закрутив м'яч у верхній дальній кут воріт 18-річного Руслана Нещерета, який дебютував за основну команду киян у зв'язку з позитивними тестами на COVID-19 у голкіперів Георгія Бущана та Дениса Бойка.

Відео Дніпро-1 - Динамо - 1:0. Відео голу Назаренка

Чемпіонат України 2020/2021. УПЛ. 8 тур. Дніпро-1 - Динамо - 1:0. Відео голу Назаренка на 22 хвилині матчу.  

Дніпро-1 - Динамо - 1:0. Відео голу Назаренка

Незважаючи на провальний початок, ще до перерви "біло-сині" не лише змогли зрівняти рахунок, а і вийшли вперед. На 35-й хвилині Володимир Адамюк допоміг киянам відігратися - захисник дніпрян потилицею зрізав м'яч у власні ворота після подачі Віктора Циганкова з правого флангу.

Відео Дніпро-1 - Динамо - 1:1. Відео автоголу Адамюка

Чемпіонат України 2020/2021. УПЛ. 8 тур. Дніпро-1 - Динамо - 1:1. Відео автоголу Адамюка на 34 хвилині матчу. Дніпро-1, Динамо, прем'єр-ліга, 8 тур, ЧУ

Дніпро-1 - Динамо - 1:1. Відео автоголу Адамюка

А за хвилину до кінця першого тайму Циганков вписав на табло "Олімпійського" уже своє прізвище. Віктора залишили без опіки на правому краю штрафного майданчика і головний талант "Динамо" ідеально точним обвідним ударом замкнув передачу від Віталія Буяльського.

Відео Дніпро-1 - Динамо - 1:2. Відео голу Циганкова

Чемпіонат України 2020/2021. УПЛ. 8 тур. Дніпро-1 - Динамо - 1:2. Відео голу Циганкова на 44 хвилині матчу.  

Дніпро-1 - Динамо - 1:2. Відео голу Циганкова

У другій половині зустрічі "Динамо" взяло м'яч під свій контроль та спокійно довело справу до перемоги, не дозволивши дніпрянам серйозно загрожувати воротам Нещерета.

  • "Динамо", набравши 20 очок, зміцнило своє лідерство у турнірній таблиці УПЛ. Столичний клуб випереджає "Шахтар" на 4 пункти. "Дніпро-1" з 8 балами залишився на десятому місці.
  • У наступному турі "біло-сині" 8 листопада приймуть "Шахтар", а підопічні Йовічевича 6 листопада зіграють проти "Колоса".
  • 4 листопада / 22:00 "Динамо" зустрінеться з "Барселоною" на "Камп Ноу" в рамках 3-го туру Ліги чемпіонів.
Источник материала
loader
loader