Прогноз погоди в Україні на 16 вересня: сухо і тепло
Прогноз погоди в Україні на 16 вересня: сухо і тепло

Прогноз погоди в Україні на 16 вересня: сухо і тепло

В Україні у середу, 16 вересня, буде триматися ще суха і тепла погода, а вже 17-18 вересня в країні очікується різке похолодання.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Синоптики 16 вересня прогнозують малохмарну та суху погоду. Вночі та вранці у західних і північних областях місцями можливий туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 10-15°, на узбережжі морів до 18°, вдень 25-30°, у північно-східній частині та в Карпатах 21-26°.

У Києві у середу опади також не передбачаються. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень 26-28°.

Як повідомлялося, синоптики обіцяли, що вересень в Україні цього року очікується теплим з опадами у межах норми. Середня місячна температура передбачається на рівні 14-19° тепла (в горах 11-12° тепла), що на 1-2° вище середніх багаторічних значень. 

Відео Температурний рекорд: у Долині Смерті температура сягнула майже 54,5 градуси тепла

У каліфорнійській Долині Смерті температура сягнула майже 54,5 градуса за Цельсієм. Показник може виявитися найвищим від початку метеоспостережень, якщо інформацію підтвердить Національна служба погоди США. І на тому рекорди можуть не спинитись, адже синоптики прогнозують західному узбережжю ще більшу спеку.  

Температурний рекорд: у Долині Смерті температура сягнула майже 54,5 градуси тепла
Источник материала
loader
loader