Ми його жорстко кинули: Богдан прокоментував відносини Зеленського й Путіна
Ми його жорстко кинули: Богдан прокоментував відносини Зеленського й Путіна

Ми його жорстко кинули: Богдан прокоментував відносини Зеленського й Путіна

Колишній голова Офісу Президента України Андрій Богдан розповів, що під час двостороннього спілкування Володимир Путін завжди з повагою ставився до Володимира Зеленського. Колишній голова президентської канцелярції зізнався, що розмови двох лідерів завжди були "дуже цікавими".

У спілкуванні Володимира Путіна відчувалося його бажання знайти "точки зіткнення". Про це Андрій Богдан розповів в інтерв'ю в проєкті "У гостях у Дмитра Гордона", пише 24 канал.

Мені здалося, що під час розмови Путін провів аналогію себе ще молодого обраного президента з Володимиром Зеленським. Дещо схожі ситуації, адже в нього Чечня була, розвал економіки,
– розповів ексголова ОПУ.

Щодо першої зустрічі двох президентів у Франції в межах нормандського формату Андрій Богдан зізнався, що вже тоді відчув, що це буде тривалий і важкий переговорний процес, результат у якому буде не скоро.

"Там виступали по черзі Зеленський, Меркель, Макрон, і всі виступали за вдосконалення мінських домовленостей", – підкреслив Андрій Богдан, зазначивши, що Путін з повагою ставився до Зеленського.

Політик заявив, що у Володимира Зеленського є шалена підтримка зокрема й у Росії. Тому Володимиру Путіну було невигідно воювати з улюбленцем свого народу. Втім нині, схоже, все кардинально змінилося.

З того, що я бачу сьогодні, мені здається, що ми його (Путіна – 24 канал) жорстко кинули. Ми обіцяли одне, а зробили нічого,
– заявив ексочільник голова Офісу президента.

Він також підкреслив, що мав особисте спілкування з Володимиром Путіним, після чого останній справив враження дуже жорсткої, але дуже впевненої в собі людини. Зокрема він дуже важкий переговірник.

Резюмуючи, Андрій Богдан заявив, що мир в України з Росією, найімовірніше, настане, але не зараз. Водночас можливим є повернення суверенітету над Донбасом і Кримом.

Коротко про Андрія Богдана:

  • Це молодий український юрист і політик. В українській політиці з'явився ще в далекому 2007 році, коли балотувався у Верховну Раду за списком блоку "Наша Україна – Народна самооборона", але в парламент не потрапив.
  • Того ж року почав працювати в Міністерстві юстиції. Там пробув до 2010 року, поки не став урядовим уповноваженим з антикорупційної політики в новому Кабміні Азарова.
  • Найбільш відомий за появою в команді нового президента Володимира Зеленського. До лютого 2020 року очолював Офіс Президента України.
Теги по теме
Владимир Зеленский Новости Украины Владимир Путин Новости политики Офис Президента Василий Денисюк Президент Украины Андрей Богдан
Источник материала
loader
loader