Кінець диктатури Лукашенка близько: що це дасть Путіну?
Кінець диктатури Лукашенка близько: що це дасть Путіну?

Кінець диктатури Лукашенка близько: що це дасть Путіну?

Те, що білоруси масово збираються на мітинги підтримки єдиного опозиційного кандидата, який ще не опинився за ґратами – це добре.

Кінець правління Лукашенко стрімко наближається. Щоб продовжувати вважати себе президентом Білорусі, він буде вимушений піти на безпрецедентні фальсифікації, які викличуть вуличні протести та революцію.

Дуже велика загроза з Росії нікуди не дінеться

Дійсно, це гарні новини, але питання в тому, чи захоче білоруський народ приєднатися до українського в боротьбі проти агресивного впливу Росії, чи натомість буде знову намагатися "дружити", але на нових умовах.

Позиція щодо Криму, яку ледь не кліщами витягували з вуст кандидатки Тихановської свідчить про більшу ймовірність другого варіанту.

Але вона не розуміє, що після падіння режиму Лукашенко, Путін проведе операцію по анексії не тільки Вітебської області, а й усієї республіки Білорусь. І нібито транзитні бойовики ЧВК "Вагнер", це поганий дзвіночок. Країні та її народу, які залежать від Росії сильніше за нас, треба пройти дуже тяжкий шлях до справжньої незалежності і свободи. Але я дуже радий, що перший крок до цього вони вже роблять.

Теги по теме
Владимир Путин Беларусь Новости политики Александр Лукашенко Публикации Олег Сенцов
Источник материала
loader
loader