"Манчестер Сіті" – "Ліверпуль": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату Англії
"Манчестер Сіті" – "Ліверпуль": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату Англії

"Манчестер Сіті" – "Ліверпуль": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату Англії

"Манчестер Сіті" – "Ліверпуль". Підопічні Юргена Клоппа вже в статусі чемпіона Англії зіграє в Манчестері. Онлайн-трансляція матчу "Манчестер Сіті" – "Ліверпуль" розпочнеться на 112.ua у 21:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Сетанта".

2 липня, 22:15
Манчестер, "Этихад"
Чемпіонат Англії, 32 тур
"Манчестер Сіті" – "Ліверпуль"

Поразку від "Челсі" в минулому турі вибило "Манчестер Сіті" з гонки за першим місцем. Чемпіонство "Ліверпуля" сумнівів не викликало, але в підсумку команда Клоппа виграла довгоочікуване чемпіонство за 7 турів до кінця Прем'єр-ліги. Враховуючи, що з Ліги чемпіонів "Ліверпуль" вже вилетів, залишок чемпіонату "червоні" можуть награвати молодих гравців, нові схеми і не бояться.

Хоча проти "Сіті", "Ліверпуль" навряд чи вийде невмотивованим – занадто великий статус поєдинку. Тим більше, підтвердити власну перемогу в турнірі в гостях у колишнього чемпіона, має бути вкрай заманливо. Тим більше, в цьому сезоні "Лівер" вже перемагав "городян".

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп:

"І "Сіті" і "Челсі", і "Юнайтед" будуть сильні в наступному сезоні. Всі ці команди будуть в хорошій формі, і це зрозуміло. "Тоттенхем" і "Арсенал" не будуть спати, "Лестер" – теж. Нам потрібно буде провести 38 матчів. Хто виграє найбільшу кількість з них, зможе забрати трофей. Ми не будемо захищати титул, ми будемо атакувати його. Така ж ситуація".

Особисті зустрічі:

186 матчів зіграли між собою "Манчестер Сіті" і "Ліверпуль" за всю історію. 91 перемога на рахунку у сьогоднішніх гостей, 46 разів вигравав "Сіті". В цьому сезоні команди розіграли Суперкубок Англії, який по пенальті виграла команда з Манчестера. А потім в матчі чемпіонату "Ліверпуль" переміг 3:1.

Прогноз 112.ua: 2:2

Теги по теме
футбол Манчестер Сити чемпионат Англии
Источник материала
loader
loader