Відтепер, заклади громадського харчування у Києві зможуть приймати відвідувачів у приміщеннях.Це стало можливим завдяки розпорядженню Київської міської державної адміністрації від 22 червня про заходи щодо запобігання коронавірусу. Для здійснення прийому відвідувачів закладів у приміщеннях потрібно буде дотримуватися наступних правил: відвідувачі повинні супроводжуватися працівником закладу; заходи (наприклад, святкування днів народження) за участі більше 10 осіб проводити не можна; Забороняється функціонування дитячих кімнат; готування їжі на відкритих кухнях; функціонування буфетів самообслуговування. У закладах швидкого харчування столові прибори, страви, напої мають видаватися працівниками на прохання відвідувача.У Кіпрі влада послабила карантинні заходи для іноземних туристів. Тепер у більшості з них не будуть вимагати довідку про негативний тест на Covid-19.