Зеленський разом із дітьми готується повторно здати тест на коронавірус
Зеленський разом із дітьми готується повторно здати тест на коронавірус

Зеленський разом із дітьми готується повторно здати тест на коронавірус

Президент Володимир Зеленськийдружина якого перебуває у лікарні через виявлений коронавірус, 19 червня буде вкотре перевірятися на COVID-19. Медики перевірять стан здоров'я українського лідера методом ПЛР-тестування.

Про це повідомили в Офісі президента.

У пресслужбі глави держави, уточнили, що наразі Володимир Зеленський цілком здоровий. Коронавірусом, на щастя, не заразилися і діти Зеленських. Утім, для профілактики 19 червня вони здадуть черговий тест ПЛР.

Зазначимо, що перша леді нині лікується в одній із київських лікарень. Олена Зеленська має пневмонію середнього ступеня, її стан стабільний.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський обмежив зустрічі і перебуває на частковому карантині після того, як стало відомо, що дружина президента Олена Зеленська захворіла на COVID-19. 

Згодом першій леді поставили діагноз позагоспітальна двобічна полісегментарна пневмонія.

Відео Олена Зеленська спочатку лікувалася вдома, але сьогодні змушена була звернутися до лікарів

Хвору на коронавірус Олену Зеленську шпиталізували із двобічною пневмонією. Перша леді спочатку почувалася добре і лікувалася вдома, але сьогодні змушена була звернутися до лікарів. Нині вона перебуває в одній зі столичних лікарень. В якій саме – в Офісі президента не уточнюють. Її стан - середньої тяжкості. Дружина президента в ізоляції під наглядом лікарів. Додаткового кисню вона не потребує. Володимиру Зеленському та його дітям зробили додаткові ПЛР тести - вони негативні. Більше про коронавірус в Україні

Олена Зеленська спочатку лікувалася вдома, але сьогодні змушена була звернутися до лікарів
Источник материала
loader
loader