Ілон Маск прокоментував секс утрьох з Ембер Херд і Карою Делевінь
Ілон Маск прокоментував секс утрьох з Ембер Херд і Карою Делевінь

Ілон Маск прокоментував секс утрьох з Ембер Херд і Карою Делевінь

Відомий мільярдер та винахідник Ілон Маск відповів на заяву Джонні Деппа щодо групового сексу з акторкою Ембер Герд та Карою Делевінь.

Відомо, що актор повідомив, що ще до розлучення Ембер мала секс утрьох з Маском та моделлю. Більше того, інтимна близькість нібито відбувалася у будинку Деппа у Лос-Анджелесі. 

Проте Маск не забарився з відповіддю і спростував твердження про те, що він був замішаний у груповому сексі.

У заяві виданню Page Six винахідник повідомив, що ніколи не мав інтимних стосунків з Карою. А от роман з Ембер  не заперечив, однак зазначив, що до розлучення з Деппом близько до неї не підходив. 

Ми з Карою дружимо, але ми ніколи не були близькі. Вона підтвердить це. Крім того, я хочу ще раз підтвердити, що ми з Ембер почали стосунки приблизно через місяць після її позову щодо розлучення. Я не думаю, що кбув поруч з Ембер під час їхнього шлюбу
заявив Маск

Також Маск порекомендував Деппу припинити судову тяганину з ексдружиною.

Що стосується цього судового процесу, я б рекомендував усім учасникам поховати сокиру і йти далі. Життя занадто коротке для такого тривалого негативу. Ніхто не скаже після того, як все це закінчиться, що вони хотіли б, щоб судова битва тривала довше! 
запевнив мільярдер

Нагадаємо, що не так давно у Мережі з'явилися докази того, що Ембер Герд почала зустрічатисяз Ілоном Маском ще під час шлюбу з Деппом.

Источник материала
loader
loader