Справа Гандзюк: суд дозволив затримати підозрюваного Мангера для приводу на засідання
Справа Гандзюк: суд дозволив затримати підозрюваного Мангера для приводу на засідання

Справа Гандзюк: суд дозволив затримати підозрюваного Мангера для приводу на засідання

Печерський районний суд Києва 15 червня ухвалив рішення про надання дозволу на затримання для приводу на засідання голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера, якого підозрюють у замовленні нападу на активістку Катерину Гандзюк.

Про це йдеться на сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook.

За словами активістів, незалежний експерт заявив, що стан здоров’я Владислава Мангера, котрий повідомляв про проблеми з серцем, все ж дозволяє транспортувати його до Києва в присутності лікаря. Тому він має бути присутнім на судовому засідання, де йому мають обирати запобіжний захід.

"Незалежний експерт, якого залучили прокурори, з’ясував, що Мангера можна транспортувати до Києва в присутності лікаря. Адже стан його здоров’я абсолютно дозволяє йому подорожувати до столиці", – сказано в повідомленні.

Друзі! У нас хороші новини: щойно в Печерському суді м. Києва було винесено рішення про надання дозволу на затримання...

Опубликовано Хто замовив Катю Гандзюк? Понедельник, 15 июня 2020 г.

Нагадаємо, підозрюваний у причетності до вбивства Катерини Гандзюк голова Херсонської обласної ради Владислав Магнер не був на засіданні, бо перебував у кардіологічному диспансері через проблеми з серцем.

Зазначимо, що 11 червня прокуратуравідновила досудове розслідуванняу справі вбивства радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк щодо Владислава Мангера і Олексія Левіна.

Печерський суд Києва задовольнив клопотання прокуратури про примусове приведення Владислава Мангера для обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Напад на Гандзюк стався 31 липня 2018 року у Херсоні. Нападник чекав на жертву біля під'їзду і хлюпнув на неї концентрованою сірчаною кислотою. Жінка отримала опіки 30% тіла. Від отриманих опіків Катерина померла 4 листопада. Її справу одразу ж перекваліфікували на закінчене умисне вбивство. 

Відео "Хто замовив Катю Гандзюк?": активісти вимагають в Зеленського покарати винних

Протест під будинком президента Зеленського. Там зібрались активісти ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?". Активісти вважають, що розслідування згорнули передчасно, і в суді справа розвалиться. Оскільки президент обіцяв тримати справу Гандзюк на особистому контролі, активісти прийшли до його будинку нагадати про обіцянку.  

"Хто замовив Катю Гандзюк?": активісти вимагають в Зеленського покарати винних
Источник материала
loader
loader