5 фантастичних місць в Україні для літнього відпочинку
5 фантастичних місць в Україні для літнього відпочинку

5 фантастичних місць в Україні для літнього відпочинку

Цього літнього сезону далеко не кожна родина ризикне відправитися у закордонну подорож, тому саме час опановувати внутрішній туризм. Зірковий ведучий Сергій Притула назвав п'ять місць в Україні, які обов'язково повинен побачити кожен.

Відкривати Україну телеведучий Сергій Притула порадив на особистому ютуб-каналі. Він назвав п'ять унікальних місць по всій країні, які не залишать байдужими навіть досвідчених мандрівників.

Тунель кохання 

Цей популярний серед закоханих пар туристичний об'єкт розташований біля селища Клевань Рівненської області. Сергій Притула розповів, що це фантастичне місце подібне до локацій з романів про Гаррі Поттера або ж до світу фентезі Нарнії. Він також зауважив, що українську мальовничу красу пригледіли й китайці та кілька років тому відкрили подібний тунель в місті Нанкін. Шоумен також додав, що з собою варто прихопити й спрей від комарів. 

тунель кохання
Тунель кохання / Фото з відкритих джерел 

Гора Тросян

Вона розташована в Українських Карпатах на висоті 1232 метри. "Там і смереки, і полонини, і катання на лижах та снігоходах взимку, і катання на квадроциклах влітку. А вершина винагородить вас таким видом, від якого просто захопить дух", – наголосив Притула. 

5 фантастичних місць в Україні для літнього відпочинку - Фото 2
Гора Тростян /Фото з відкритих джерел

Реабілітаційний центр бурих ведмедів

Єдиний центр в Україні розташований неподалік озера Синевир. Там багато ведмедів, яких забрали з приватних зоопарків, звіринців, або ж які "набідувалися в цирку". В реабілітаційному центрі їх не лише лікують, а й вчать пристосовуватися до природніх умов життя, проте туристів сюди все ж пускають. 

5 фантастичних місць в Україні для літнього відпочинку - Фото 3
Реабілітаційний центр бурих ведмедів / Фото з відкритих джерел 

Садиба Вишнівець

Розкішний палац, що на Тернопільщині, був родинним маєтком шляхетного роду Вишнівецьких. У цій садибі бував й сам французький романіст Оноре де Бальзак, який назвав його "маленьким Версалем". Тут також можна побачити церкву Вознесіння Господнього, яка зведена ще 1530 року. 

5 фантастичних місць в Україні для літнього відпочинку - Фото 4
Садиба Вишнівець / Фото з відкритих джерел

Витачів

Нині це мальовниче селище в Обухівському районі, що на Київщині. Раніше Витачів був дуже важливою торговою та військовою порт-фортецею на Дніпрі.

"Я, чесно, ніколи не уявляв, як там можна було воювати, коли тебе відволікають такі розкішні краєвиди? Там реально зачаровані місця і природа фантастична. Шукайте гору Красуху. З неї відкривається такий краєвид, який ви ніколи за гроші не купите", – наголосив Сергій Притула

5 фантастичних місць в Україні для літнього відпочинку - Фото 5
Витачів / Фото з відкритих джерел

5 фантастичних місць в Україні для літнього відпочинку: дивіться відео онлайн

 

Теги по теме
Новости Украины Стиль жизни Путешествия Марина Джура
Источник материала
loader
loader