Львівські "Карпати" йдуть на карантин, у клубі 13 інфікованих COVID-19
Львівські "Карпати" йдуть на карантин, у клубі 13 інфікованих COVID-19

Львівські "Карпати" йдуть на карантин, у клубі 13 інфікованих COVID-19

Журналіст телеканалів "Футбол" Ігор Бурбас повідомив в Твіттері, що у львівських "Карпатах" після перевірки першої партії тестів на COVID-19 виявили 13 позитивних результатів.

На жаль, ситуація у Львові набагато серйозніша. Перша партія тестів вже виявила 13 випадків інфікування, 7 з них гравці першої команди. Цифри неостаточні, попереду друга партія. Карпати точно йдуть на карантин. Сезон, можливо, дограватиме молодіжний склад. Якщо там усі здорові.

  Igor Burbas (@iburbas) June 2, 2020

"Ситуація у Львові набагато серйозніше. Перша партія тестів вже виявила 13 випадків інфікування, 7 з них гравці першої команди. Цифри неокончательные, попереду друга партія. "Карпати" точно йдуть на карантин. Сезон, можливо, буде догравати молодіжний склад. Якщо там всі здорові", – написав Бурбас.

В керівництві Прем'єр-ліги стежать за ситуацією в "Карпатах" і чекають офіційного підтвердження з клубу. Поки зрозуміло, що матч 25-го туру проти "Ворскли" не відбудеться.

"Чекаємо від "Карпат" офіційний лист, чекаємо підтвердження. Але поки є інформація, що в них збільшилась кількість інфікованих. Зараз будемо з клубами і УАФ проробляти план, що робити далі. Футболісти повинні піти на двотижневу ізоляцію.

Зараз план виглядає наступним чином – найближчий матч з "Ворсклою" на 99% не відбудеться. А далі всі хлопці з негативними результатами закриваються на базі. Додатково викликають футболістів молодіжного складу, проводять тестування. Якщо у них тести негативні, то таким складом "Карпати" будуть догравати чемпіонат", – розповів Tribuna.com виконавчий директор УПЛ Євген Дикий.

Нагадаємо, інформація про перших заражених в таборі львівських "Карпат" з'явилася в суботу, в день поновлення чемпіонату України. Команда пішла в режим самоізоляції, всі інстанції були повідомлені, а матч з "Маріуполем" – скасовано.

Теги по теме
футбол Коронавирус в Украине Карпаты чемпионат Украины
Источник материала
loader
loader