З простої студентки у світовий еталон моди: у чому секрет блогерки К'яри Ферраньї
З простої студентки у світовий еталон моди: у чому секрет блогерки К'яри Ферраньї

З простої студентки у світовий еталон моди: у чому секрет блогерки К'яри Ферраньї

Білявка з милою зовнішністю, щаслива мама, кохана дружина і найбільш фінансово успішна блогерка-інфлюенсер К'яра Ферраньї святкує свій день народження. Сьогодні, 7 травня, італійці виповнюється 33 роки. Її біографія сповнена досягненнями та невдачами, розставаннями та коханням. Хто ж така К'яра Ферраньї – читайте у матеріалі редакції LifeStyle 24.

Жінка часто ділиться інтимними історіями, як вона долала перешкоди на шляху до визнання, і наразі є справжнім мотиватором для своєї мільйонної аудиторії у соціальних мережах, повідомляє24 канал.

На своїй сторінці в Instagram Ферраньї опублікувала добірку знімків, як вона святкувала свої перші 10 днів народження. 

 

Хто така К'яра Ферраньї?

З простої студентки у світовий еталон моди: у чому секрет блогерки К'яри Ферраньї - Фото 1
К'яра Ферраньї / Getty Images

К'яра народилася у 1987 році у місті Кремоні, яке розташоване в італійській області Ломбардія. Її батько – дантист, а мама – письменниця. Дівчина у свої 21 вивчала міжнародне право в університеті у Бокконі іжила в маленькій однокімнатній квартирі.Тоді дівчина підробляла і отримувала власні гроші, працюючи моделлю. 

Ферраньї розповідала, що близько 10 років тому вона завжди малювалася чорною підводкою для очей і мала скуйовджене волосся. Тоді вона інвестувалаусі свої гроші у дизайнерські сумки і подорожі, а більшість її образів були з вінтажного одягу, або Zara. У цей час майбутня зірка публікувала свої street-style образи на сайтах Lookbook і Flickr.

Початок успішної кар'єри та "хейтери"

Здобувати популярність дівчина почала у 2009 році, коли запустила власний блог The Blonde Salad. Його назва походить від білявого кольору волосся (The Blone) і від слова "салат" (Salad), тому що на сторінці можна побачити повний мікс з подорожей, модних трендів, стильних образів, краси, сім'ї, друзів тощо.

Блог всього лише за 4 роки прославив К'яру до світового визнання – її запрошують на відомі фешн-події, а модні будинки пропонують блогерці найвигідніші колаборації.

Перші виходи К'яри Ферраньї у світ:

З простої студентки у світовий еталон моди: у чому секрет блогерки К'яри Ферраньї - Фото 2 З простої студентки у світовий еталон моди: у чому секрет блогерки К'яри Ферраньї - Фото 3 З простої студентки у світовий еталон моди: у чому секрет блогерки К'яри Ферраньї - Фото 4

К'яра Ферраньї / Getty Images

Що цікаво, К'яру оточували не лише шанувальники, а й "хейтери", які постійно приписували її успіх комусь іншому. Спершу говорили, що вона не мала б шансів стати відомою, якби не гроші батьків. Наступною жертвою обговорень став колишній хлопець Ферраньї Ріккардо Поццолі, який придумав стратегію розвитку і привів блог коханої до комерційного успіху. У цьому є частка правди, адже і досі Ріккардо залишається бізнес-партнером К'яри.

З простої студентки у світовий еталон моди: у чому секрет блогерки К'яри Ферраньї - Фото 5
Ріккардо Поццолі і К'яра Ферраньї / Getty Images

Розставання з коханим стало справжнім випробуванням для К'яри, однак через 3 місяці вона розпочала стосунки з репером Федеріко Лючія (більш відомий як Fedez). Від чоловіка Ферраньї у 2018 році народила свого первістка – хлопчика Лео. Що цікаво, перед цим лікарі переконували італійку, що їй буде складно завагітніти.

1 вересня 2018 року Ферраньї в розкішній сукні від Diorвийшла заміж за репера Fedez – так, про їхнє весілля говорив весь світ і його назвали "королівським".

кяра ферраньї
К'яра Ферраньї і Fedez / Getty Images

Через пандемію коронавірусу Італія найбільше у березні постраждала з усіх країн у Європі. Зараз ці показники змінилася, за кількістю хворих у світі Італія займає третє місце, у Європі – друге після Іспанії. Впливова блогерка К'яра Ферраньї разом з чоловіком репером Fedez пожертвували 100 тисяч євро для покращення лікарняних умов.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is to fully explain the situation to all my foreigner followers (70% of my 18.7 millions) who clearly don’t understand the situation here in Italy at the moment: IT IS BAD. We have more than 10.000 cases, more than 600 deaths and more than 5000 people at the hospitals with bad conditions. The hospitals are not ready for all these cases and doctors and nurses are doing all they can to help as many as possible but if the number of sick doesn’t slow down they’ll have to start choosing patients based on how young and likely to survive they are. @fedez and I started a crowdfunding on Monday to help a hospital in Milan and it got over 3.6 millions € in offers and so many other people started collecting for other hospitals but there is still a lot that has to be done. The State decided to LOCK ALL OF THE ITALIANS inside their houses til April 3rd to prevent the virus to spread even more and to avoid the whole system and hospitals to collapse. We’re all living in quarantene right now, like some cities in China have done this past month. So please, start the awareness and understand that this is not a common flu and it’s way more dangerous for all of us: STAY IN as much as possible in this critical time. And If you can, help telling others to be careful and help Italy with its hospitals

Допис, поширений Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

 

Теги по теме
Стиль жизни Статьи Мода Публикации Анастасия Манюхина
Источник материала
loader
loader