Колеги солістки "Фрістайлу" прокоментували смерть Ніни Кірсо
Колеги солістки "Фрістайлу" прокоментували смерть Ніни Кірсо

Колеги солістки "Фрістайлу" прокоментували смерть Ніни Кірсо

Колеги солістки "Фрістайлу" прокоментували смерть Ніни Кірсо.

Так, на офіційному сайті гурту композитор Анатолій Розанов, учасники гуртів "Фрістайл" та "Діти Фрістайлу" висловили свої співчуття стосовно трагедії.

"З глибоким сумом повідомляємо, що 30 квітня 2020 року в Полтаві після тривалої хвороби померла Ніна Кірсо. Ми дружили і творили разом з 1983 року, з часів самодіяльності. Ніна Кірсо брала безпосередню участь у створенні групи "Фрістайл", її голос звучав в наших найкращих піснях. Неможливо переоцінити її участь в житті колективу в цілому і кожного окремого "фрістайлівця" зокрема. Вона завжди допомагала і іншим людям, що зустрічалися їй в житті. Її голос назавжди залишиться в наших піснях і в наших серцях. Вічна пам'ять", – йдеться в повідомленні.

Гурт "Фрістайл"_2
freestylemusic.ru

Нагадаємо, солістка та співпродюсерка українського гурту "Фрістайл" Ніна Кірсо померла 30 квітня у віці 56 років. 1 червня 2018 року в артистки стався інсульт. У той момент удома вона була сама – чоловік Анатолій Розанов із 20-річним сином Максимом поїхали на гастролі. Співачку непритомною вдома в Полтаві знайшли друзі – приїхали перевірити, чому Кірсо довго не відповідала на телефонні дзвінки.

2 червня Ніні Кірсо зробили операцію. Вона до самої смерті перебувала у комі.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader