Євробачення 2021: Роттердам хоче прийняти конкурс і роздати медикам безкоштовні квитки
Євробачення 2021: Роттердам хоче прийняти конкурс і роздати медикам безкоштовні квитки

Євробачення 2021: Роттердам хоче прийняти конкурс і роздати медикам безкоштовні квитки

Роттердам готовий прийняти у себе Євробачення в 2021 році. Міська рада оголосила про це в четвер вдень під час голосування з цього питання. Більшість членів ради погодилися, що місто має організувати конкурс, який був скасований у цьому році через пандемію коронавіруса, пише wiwibloggs.

Європейський мовний союз (EBU) запросив рішення від муніципалітету Роттердама до кінця цього місяця. Раніше з'явилися сумніви чи має  Роттердам продовжити підготовку до конкурсу, враховуючи, що йому потрібно покрити 6,7 млн євро втрачених інвестицій після скасування конкурсу 2020 року. Деякі вважають, що ці мільйони євро краще витратити на боротьбу з бідністю в місті.

У той же час, влада Роттердама сподівається, що підприємці отримають економічний стимул від проведення в місті конкурсу Євробачення. Зазначається, що партія Leefbaar Rotterdam запропонувала роздачу безкоштовних квитків тим, хто працює у сфері охорони здоров'я. 

Захід може відбутися в ті ж дати, що і планувалося провести його в цьому році - 12-16 травня, і в тому ж місці - в концертному залі Ahoy.

Не дивлячись на те, що конкурс пройде через рік, не закривають очі і на все ще наявну загрозу коронавіруса. 

Щоб дати остаточну відповідь, нідерландські організатори і Європейський мовний союз повинні вирішити ряд організаційних, адміністративних і фінансових питань. Очікується, що остаточне рішення буде прийнято в травні.

 
 
 
 
 
Показати цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij het Eurovisie Songfestival in Ahoy Rotterdam wordt een groot semi-transparant LED-scherm geplaatst. Het scherm is 22 meter breed en 5 meter hoog en kan gebruikt worden om een achtergrond te creëren voor het B-podium. Hierdoor wordt het hoofdpodium nog meer verbonden met het B-podium en kan deze door de artiesten nog creatiever worden ingezet. Omdat het scherm semi-transparant is kan het publiek in de zaal toch матеріал wat er op het podium gebeurt als het scherm wordt ingezet. Mocht er geen gebruik van worden gemaakt, dan wordt het scherm hoog weggehangen en verdwijnt zo volledig uit het zicht. #openup #eurovision #rotterdammakeithappen #ahoy #rotterdamahoy

Публікація від Ahoy Rotterdam (@rotterdam.ahoy) 20 Лют 2020 в 12:45 PST

Нагадаємо, у травні вийде CD-альбом з піснями скасованого Євробачення-2020. Крім того, організатори Євробачення запустили серію домашніх концертів на YouTube.

Як повідомлялося раніше, масштабне альтернативне шоу Europe Shine A Light, яке відбудеться 16 травня о 22:00 замість скасованого через коронавірус пісенного конкурсу в Роттердамі, транслюватимуть 46 країн.

Теги по теме
музыка Евровидение
Источник материала
loader
loader