У Київській обл. обмежують пересування і перебування людей у громадських місцях на вихідних
У Київській обл. обмежують пересування і перебування людей у громадських місцях на вихідних

У Київській обл. обмежують пересування і перебування людей у громадських місцях на вихідних

ins{.

Київська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендує органам місцевого самоврядування області обмежити пересування і перебування людей у громадських місцях 11-13 квітня та 18-21 квітня в той час, як Київ ввів примусовий карантин на підприємствах і в установах, де є спалахи коронавіруса.

Про це повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації.

"Комісія вирішила: рекомендувати органам місцевого самоврядування Київської області обмежити пересування і перебування людей у громадських місцях у період вихідних та святкових днів (з 13:00 11 квітня до 06:00 13 квітня, з 13:00 18 квітня до 06:00 21 квітня)", - йдеться в повідомленні.

Відповідне рішення було прийнято на позачерговому засіданні з метою запобігання поширення коронавирусной інфекції.

Також комісія вирішила посилити контроль за дотриманням встановлених обмежень на території населених пунктів, у тому числі в парках, скверах, лісопаркових зонах та в місцях масового перебування людей, посилити контроль виконання обмежувальних заходів у культових спорудах, обмежити доступ громадян до місць поховань та з дотриманням правил карантину: не більше 2 людей і в захисних масках.

У той же час при виявленні організованих трудових колективах хворих коронавірусом потрібно буде застосовувати обмежувальні протиепідемічні заходи до суб'єктів господарювання на 14 днів і складати план ліквідації осередку інфекційного захворювання по кожному такому суб'єктові господарювання і контролювати його виконання.

Раніше аналогічні заходи були вжиті в Івано-Франківській, Волинській, Закарпатській, Тернопільській і Львівській областях.

Всього з початку епідемії від коронавіруса померли 69 осіб, 61 пацієнт вилікувався.

У Київській обл. обмежують пересування і перебування людей у громадських місцях на вихідних - Фото 1

Теги по теме
Коронавирус в Украине Карантин эпидемия коронавируса Киевская область
Источник материала
loader
loader