У Львові ДБР розслідує приховування військовою частиною п’яного вбивства
У Львові ДБР розслідує приховування військовою частиною п’яного вбивства

У Львові ДБР розслідує приховування військовою частиною п’яного вбивства

Держбюро розслідувань почало досудове провадження за фактом приховування службовими особами військової частини у Львові вбивства солдатом-контрактником старшини.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби ДБР 19 лютого.

“Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, розпочали досудове розслідування за фактом ненаправлення військовими службовими особами однієї з військових частин у Львівській області до органу досудового розслідування повідомлення про підлеглого, який вчинив кримінальне правопорушення, а також умисного невиконання службових обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки (ч.

3 ст.

426 Кримінального кодексу України)”, – розповіли в Бюро.

За попередньою інформацією, 15 лютого в позаслужбовий час в гуртожитку однієї з військових частин у Львівській області солдат-контрактник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, ударив ножем в живіт колегу.

Через добу від отриманих тілесних ушкоджень старшина помер, “не отримавши кваліфікованої медичної допомоги”, відповідно до заяви ДБР.

Водночас посадові особи військової частини приховали факт злочину на території в/ч.

“Командування не повідомило про подію правоохоронцям та не забезпечило кваліфікованої медичної допомоги потерпілому”, – йдеться в повідомленні ДБР.

Наразі тривають слідчі дії.

Источник материала
loader
loader