На Донбасі сьогодні було поранено двох бійців ЗСУ внаслідок підриву, – штаб
На Донбасі сьогодні було поранено двох бійців ЗСУ внаслідок підриву, – штаб

На Донбасі сьогодні було поранено двох бійців ЗСУ внаслідок підриву, – штаб

У районі проведення операції Об'єднаних сил сьогодні бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню, при цьому внаслідок підриву на вибуховому пристрої поранення дістали двоє українських військовослужбовців.

Про це повідомляється на сторінці прес-центр штабу ООС у Facebook.

"Ворог обстрілював наші позиції із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї… Сьогодні, 28 січня, внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої двоє військовослужбовців Збройних сил дістали бойові поранення", - йдеться у звіті.

Три обстріли по українських позиціях було здійснено в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: двічі поблизу Лебединського - з мінометів калібру 82 мм противник випустив 20 мін, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Березового - з гранатометів різних систем.

Шість ворожих обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: неподалік н.

Новолуганське - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; в районі н.

Оріхове - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; 4 рази поблизу н.

Новотошківске - з мінометів калібру 120 мм - 26 мін, 5 мін - із 82-мм мінометів, а також із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Теги по теме
Обстрел ООС
Источник материала
loader
loader