/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F9ac8327d941a2fc01635577ba8fa980d.png)
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться рецептом тунця татакі
Гастрономічний проєкт «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується. Новий випуск присвячений літній, оригінальній та неймовірно смачній страві — тунцю татакі із сальсою Верде.
Готуватиме її шеф ресторану Citronelle Влад Кіндер. Він подаватиме страву на ексклюзивному посуді VIRA Concept від Марії Дідковської — засновниці Citronelle.
Інгредієнти для приготування тунця татакі:
Тунець Акамі
Перець халапеньо
Кокосове молоко
М`ята
Кінза
Кріп
Базилік
Лимон
Лайм
Імбир
Оливки
Помідори
Оливкова олія
Перець, сіль
Покроковий рецепт та лайфхаки від шефа — у відео. Всі потрібні інгредієнти — у маркеті WINETIME. Нехай смакує!
