/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2Fb8c0a5e076834eeefb44ce78866bfdab.png)
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом пасти араб’ята
У гастрономічному проєкті «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжують вивчати кухню різних країн світу — зокрема, Італії.
Цього разу бренд-шеф BANKHOTEL Lviv Стефано Антоніоллі готуватиме пасту араб’ята. До страви потрібно додати часник, чилі, помідори й трошки терпкої впевненості — саме так і вдасться показати характер італійської кухні.
Інгредієнти для приготування:
Паста
Polpa di pomidorri
Кілька чері
Перець чилі
Оливки/маслини
Оливкова олія
Сіль, перець
Зелень
Часник
Детальний рецепт та лайфхаки від шефа — у відео. Продукти — у WINETIME. Нехай смакує!
