«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом пасти араб’ята
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом пасти араб’ята

«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом пасти араб’ята

У гастрономічному проєкті «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжують вивчати кухню різних країн світу — зокрема, Італії.

Цього разу бренд-шеф BANKHOTEL Lviv Стефано Антоніоллі готуватиме пасту араб’ята. До страви потрібно додати часник, чилі, помідори й трошки терпкої впевненості — саме так і вдасться показати характер італійської кухні.

Інгредієнти для приготування:

Паста

Polpa di pomidorri

Кілька чері

Перець чилі

Оливки/маслини

Оливкова олія

Сіль, перець

Зелень

Часник

Детальний рецепт та лайфхаки від шефа — у відео. Продукти — у WINETIME. Нехай смакує!

Источник материала
loader